6 trucuri pentru haine mai curate

6 trucuri pentru haine mai curate

Află cum poţi transforma produsele de uz casnic obişnuite în soluţii magice de curăţat hainele cu aceste şase trucuri simple.

Nu ai nevoie de o mulţime de produse scumpe pentru a face rufele să strălucească. Iată câteva trucuri simple pentru a avea haine cât mai curate.

Soluţii simple pentru acasă

  1. Foloseşte săpun de rufe natural pentru a spăla obiectele de îmbrăcăminte din fibre naturale, cum ar fi  bumbacul sau mătasea.
  2. Adaugă la spălare o jumătate de ceaşcă de bicarbonat de sodiu împreună cu detergentul obişnuit pentru a îndepărta mirosurile neplăcute şi reziduurile de pe haine.
  3. Adaugă o ceaşcă de oţet în timpul ciclului de spălare pentru a îndepărta orice rest de balsam de rufe.
  4. Înălbeşte natural rufele cu ajutorul sucului de lămâie şi a luminii soarelui. Adaugă o jumătate de ceaşcă de suc de lămâie în timpul ciclului de clătire şi pune hainele la uscat afară.
  5. Adaugă o jumătate de ceaşcă de peroxid de hidrogen (apă oxigenată) în timpul ciclului de clătire pentru a înălbi rufele.
  6. Poţi prepara propriul apret amestecând două linguriţe de amidon de porumb într-o ceaşcă cu apă. Toarnă preparatul într-un recipient cu pulverizator şi este gata de folosit.

curatatoria-azur-bucuresti

Despre autor

curatzr administrator

Lasă un răspuns